"Каси Аутомейшън" ЕООД е създадена през 2006г. Тя работи в областта на проектирането и изграждането на системи в административни, промишлени, селскостопански, обществени и жилищни сгради. Целта на фирмата е да предлага на клиентите си съвременни решения и качествено изпълнение на поетите ангажименти използвайки натрупания опит на фирмата като цяло, както и на специалистите работещи в “КАСИ Аутомейшън” ЕООД. Стараем се да наложим откровен и делови стил на работа, предразполагащ ефективна взаимноизгодна дейност.

Фирмата предлага следния обхват от дейности и услуги:

  • Проектиране и изграждане на системи КИП и А.
  • Сградна автоматизация.
  • Системи за дистанционно отчитане на разходите
  • Проектиране и изграждане на системи за оптимизиране на енергийните разходи. 
  • Проектиране и изграждане на външни и вътрешни електроинсталации;
  • Проектиране и изграждане на информационни системи (компютърни, колективни - ТВ и радио);
  • Проектиране и изграждане на системи за сигурност (охрана, видеонаблюдение, пожароизвестяване );
  • Пожароизвестителни инсталации;

       “КАСИ Аутомейшън” ЕООД е с основен предмет на дейност проектиране и изграждане системи за управление на електрически, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации и системи за управление и автоматика за промишлени, селскостопански, обществени и жилищни сгради, прекъснати и непрекъснати процеси, поточни линии, манипулатори и т.н. Фирмата е в състояние да предложи на своите клиенти изграждане на комфортна среда съчетана с оптимално използване на енергийните ресурси. Водеща насока е изграждането и използването на съвременни високо-технологични изделия, гарантиращи високото качество и рентабилност на предлаганите климатични инсталации. Специалистите работещи във фирмата имат дългогодишен опит в проектирането и изграждането на разнородни инсталации за: болници и операционни, офиси и банки; хотели и големи обществени сгради, жилищни сгради; ресторанти и др.

Фирма "Каси Аутомейшън" ЕООД участва в някои големи европейски проекти: 

Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"
Схема за безвъзмездна финансова помощ
BG051PO001/07/2.1-01 - "Квалификационни услуги и обучения за заети лица"

Номер на договора: ESF-2101-03-02004

Наименование на проекта: Повишаване на професионалната квалификация и придобиване на ключови умения по разработка и експлоатация на системи за автоматизация на базата на информационни и управляващи технологии

Наименование на водещата организация: Технически университет - Варна

 

 

Kasi Automation е отторизиран дистрибутор на програмируеми логически контролери "Haiwell", HMI и SCADA в България и Румъния.

 

 

Xiamen Haiwell Technology Co,.Ltd Xiamen Haiwell Technology Co, .Ltd е създаденa през 2005 г. и е световен лидер в производството на контролери за автоматизация. Компанията е високо технологична интегрираща независими изследователи и разработчици и се занимава с производство и мърчандайзинг. Като един от първите участници на пазара на индустриален контрол в Китай, Haiwell се ангажира с дългогодишно проучване и разработване на система за управление на индустриалната автоматизация.

В момента основните продукти на компанията включват: контролери, HMI, Cloud SCADA, интелигентен портал, безжичен комуникационен модул и др. Те са широко използвани в производството на пластмаси, опаковки, текстил, хранителни продукти, медицински, фармацевтични, опазване на околната среда, общински, печат, строителни материали, асансьори, централна климатизация, прецизни CNC машини и други индустриални контролни среди. Haiwell е идентифицирана като високотехнологична и софтуерна компания в строго съответствие с изискванията на ISO9001 за системата за качество. Ние се застъпваме за "Собствените инвоции, високо качество". Haiwell има пълни права върху интелектуалната собственост върху своя хардуер и софтуер, можем да предложим персонални услуги, които да отговарят на нуждите на различни отрасли.

История на Haiwell  >>

2005: Създаден Haiwell и Haiwell R & D екип започва проектиране на PLC системен софтуер, софтуер за програмиране, PLC хардуер.

2007: Първият вътрешен програмен софтуер с вграден симулатор Haiwell Happy, на пазара излиза и  Haswell серии E / S.

2011: С излизането на Haiwell Text Display TP300 на пазара Haiwell бива одобрен и сертифициран Китай като Hi-tech предприятие.

2013: Haiwell HD-серията HMI излиза на пазара, освен това контролерите на Haiwell получават ъпгрейд

2014: Haiwell Intelligent gateway модул и DT-серия цифрови температурни модули за влажност излизат на пазара.

2015: На пазара излизат контролерите Haiwell N серия както и Zigbee безжични модул.

Corporate Culture  >>

Собствените инвации, високо качество

Иновации: Комбиниране на традициите от миналото с иновациите на бъдещето

Качество: Постоянно осигуряват висока производителност и високо ценен опит на потребителите

Работа в екип: Ние сме едно семейство и си сътрудничим за постигането на взаимни цели

Конкурентоспособност на Haiwell >>

Haiwell първата компания в Китай, които усвояват софтуера на контролера на 100%, както и технология за симулация.

Haiwell е световен лидер в програмния софтуер на PLC. Разширените технологии на Haiwell в комуникацията с контролерите и аналоговата обработка са постигнали известен статут и добра репутация в областта на индустриалната автоматизация.

Бъдещи перспективи  >>

Haiwell непрекъснато разработва нови продукти с усъвършенствана технология, за да даде възможност на клиентите да имат отличен потребителски опит във всички продукти на Haiwell. Haiwell изгради своята репутация на доверие и почтеност чрез непоколебима ангажираност да помогне на клиентите да успеят.

 

Contacts  >>